Lagune Ture

 

KajakOles laguneture

Vi ror ud på en dejlig guidet tur i Amager Strandparks laguner. Dette er en fantastisk mulighed for at få en hyggelig tur på vandet mens du erfarer kajakkens bevægelser på en tryg og rolig vis.

Amager Strandpark er Amagers nye naturperle. Det rekreative områder med klitter og laguner er hyggeligt og allerede mange københavneres yndlingssted. Lagunen er perfekt til en rundtur i kajak. Der er 4,6 km rundt og lagunen er 400 meter på det bredeste sted.

Få en hyggelig kajaktur i lagunerne og oplev den sprudlende stemning som strandparken kan byde på. Turen foregår i roligt tempo, hvor der er tid og plads til snak og hygge.
1½ time: 295,- dkr. pr. person.
2 timer: 345,- dkr. pr. person

 

____________________________________________________________________________________________________________

Vi tilbyder også guidede ture på SUPs (Stand Up Paddle boards)
Ønsker du at prøve kræfter med SUP, har du nu mulighed for at tage en guidet tur i lagunerne på Amager Strand. Vi sørger for alt det nødvendige udstyr. I bliver guidet af en af vores dygtige instruktøre og får en let introduktion til sporten, mens I padler ned langs lagunerne på strandparken.

Tag kæresten, veninden, eller familien med, og få en sjov og anderledes oplevelse på vandet!
2 timer: 495,- dkr. pr. person

 

Husk at du også har mulighed for at leje SUPs og kajakker fra Amager Strand. Der er også udlejning af kajakker fra Kalvebod Bølge. Se mere om kajakleje her og SUP leje her