Booking

Booking af kajakpolo og kajakture

OBS: Ønsker du at booke et arrangement kan det gøres på www.kajakhotellet.dk eller du kan kontakte os på telefon +45 4050 4006.

Vejledning til booking af polo:

  •  Vælg dato for dit arrangement i kalenderen herunder.
  •  Når du booker kajakpolo skal der være mindst 1 time til rådighed i kalenderen.

 

Vejledning til booking af guidet tur:

 

VÆR OPMÆRKSOM PÅ VORES AFBESTILLINGSVILKÅR, SOM DU FINDER NEDERST PÅ SIDEN.

 Kajakpolo 

Bemærk: Når du booker, accepterer du samtidig nedenstående vilkår omkring afbestilling og aflysning!

Afbestillingsvilkår:
I tilfælde af afbestilling mindre 30 dage før aktivitetens start, betales halvdelen af arrangements-prisen i afbudsgebyr.

Ved afbestilling mindre end 2 uger før arrangementet betales fuld pris. Ønske om ændring af dato for arrangementet betragtes som afbestilling og ny bestilling, og ovenstående regler tæller derfor.
Ønske om ændring af tidspunkt (dvs time og minut) for arrangementet kan, under betingelse af KajakOles godkendelse, tilbydes imod betaling af ændringsgebyr på kr 375,-

For alle typer events gælder desuden, at reduktion i antallet af deltagerere, varslet eller ej, berettiger ikke til en reduktion i, eller refusion af, arrangementes fulde pris.  

Aflysning fra KajakOles side:
Vi aflyser stort set aldrig. Vores motto er; Der er aldrig dårligt vejr – kun dårlige klær´. På turene finder vi ly under broerne, hvis der skulle komme en byge. Til kajakpolo bliver man alligevel våd, så en skylle sommerregn gør ikke den store forskel.

Ved storm eller lyn og torden eller hvis instruktøren vurderer at det er uforsvarligt at gennemføre aktiviteten, giver vi et tilgodebevis, som kan bruges senere på sæsonen. Ved aflysning fra kundens side gælder de normale afbestillingsvilkår.

Kajakhotellet.dk – Havkajakvej 2 – 2300 København S – Telefon 40 50 40 06 – kajakole@kajakole.dk – CVR – 29312036
Kontoret har åbent: Alle hverdage i mellem klokken 10:00 -16:00