FAQ

Adresse: Turene sejler alle ud fra Kalvebod Bølge og ender samme sted igen.  Vores Kajakpolo faciliteter ligger på Amagerstrand, Havkajakvej 2, og Kalvebod Bølge, Kalvebod Brygge 7.

Aldersgrænse: Børn over 10 år kan deltage. Børn under 15 år skal ro i dobbelt kajak med en voksen. På solnedgangsturene er aldersgrænsen 18 år.

Vind og vejr:    Vi aflyser ikke pga. regn. På turene finder vi ly under broerne, hvis der skulle komme en byge. Ved storm eller lyn og torden og hvis instruktøren vurderer at det er uforsvarligt at gennemføre aktiviteten, giver vi et tilgodebevis, som kan bruges senere på sæsonen. Mød op i praktisk tøj efter vejret. Man kan godt komme til at dryppe lidt på sig selv og man bliver lidt våd i numsen men vi har overtræksbukser til dem der ønsker det. Man bliver også våd på fødderne, så vælg praktisk fodtøj, eller medbring sko til at skifte med bagefter, samt evt. ekstra bukser.

Kan man få opbevaret sine ting?  Der er mulighed for opbevaring af værdigenstande, tasker, jakker og poser på land i et aflåst rum, alt på eget ansvar.

Forudsætninger: Alle kan deltage på turene. Vi ror i Sit on Top kajakker, som er rimelig stabile og manøvrevenlige. Vi har både single og dobbelt kajakker.

Gruppe på 25+ personer
Er i en gruppe på mere end 25 personer, kan booking ikke foregå på hjemmesiden. Kontakt os for booking.

Er der mulighed for bad?
Ja.

 Kontakt os hvis du har andre spørgsmål:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon (kan udfyldes)

Emne

Din besked