Kajak Ture

Kajakture i Københavns Havn og Christianshavns kanaler

Tag med Kajakhotellets guider rundt i kajak i Christianshavns kanaler og Københavns Havn. Nyd de arkitektoniske perler og historiske bygninger fra kajakken, imens du glider afsted gennem kanalerne med pagajen i hånden. Turene forgår i et roligt tempo, hvor der er tid og plads til at hygge og snakke.

Kajakkerne er sit-on-top kajakker, dvs. at man sidder ovenpå. Kajakkerne er meget stabile og lette at manøvrere. Alle, både begyndere og øvede, kan være med.

Vi benytter både single- og dobbelt-kajakker. Da vi har et begrænset antal af singlekajakker, kan vi ikke garantere at alle får en singlekajak.

Undervejs holder vi en lille drikkepause på vandet og denne forfriskning er med i prisen.
Kajakhotellets guidede ture sejler ud på ture af 3 forskellig længder. Alle ture starter og slutter på Kalvebod Bølge.


1 ½ times turen – Kalvebod Bølge – Slotsholmen

Turen starter på Kalvebod Bølge, hvorefter turen går forbi Christiansborg, Børsen og Gammel strand, hvor storbyen og de hyggelige kanaler giver den gode stemning og viser København fra sin charmerende side. Turens længde er inkl. instruktion og en forfriskning undervejs.
Pris: 345 dkk. pr. person

 

2 timers turen – Kalvebod Bølge – Slotsholmen og Christianshavns kanaler
Turen på 2 timer giver alt fra turen på 1 1/2 time, men giver samtidig en tur igennem Christianshavns kanaler, hvor de gamle bygninger og den hyggelige stemning fra Christianshavns cafeer bliver oplevet fra vandsiden. Turens længde er inkl. instruktion og en forfriskning undervejs.
Pris: 395 dkk. pr. person

3 timers turen – Kalvebod Bølge – Slotsholmen, Christianshavns kanaler og Holmen
Turen på 3 timer giver alt det bedste fra København. Det er for dem der ønsker hele pakken. Turen inkluderer Operaen samt alt fra 2 timers turen. Turens længde er inkl. instruktion og en forfriskning.
Pris: 445 dkk. pr. person

Vær opmærksom på, at vi kun gennemfører ture for minimum 3 personer

Individuelt tilrettelagte ture
Turene kan også arrangeres efter jeres ønsker – f.eks. ud til Sluseholmen og Sydhavnen, hvor de nye hollandske huse ligger. Oplev en helt ny bydel, som lige er blevet til. Et fantastisk syn fra vandsiden, hvor der er optimal mulighed for at nyde det smukke og inspirerende byggeri.

Eller måske vil I gerne starte og slutte et særligt sted, som gør jeres kajakarrangement helt specielt. Når vi har hørt jeres ønsker sender vi et tilbud.

Amager Strandpark

Kalvebod Bølge