KajakPolo

Kajakpolo kan bookes via www.kajakhotellet.dk

Bolden skal i nettet, og du skal gøre det fra en kajak, mens dine modspillere jagter dig. Det er vådt, sjovt og lidt hårdt, men samtidig er det helt umuligt ikke at blive grebet af stemningen, når bolden er i spil.

Vi spiller 6 på banen (3 mod 3), så alle kan være med i spillet og være aktive. Instruktøren kan sammensætte en turnering, så alle får spillet med alle. KajakPolo spilles i sit-on-top kajakker, så det er let at komme ud og ind af dem, hvis man skulle vælte i vandet.

Vi har 4 baner og kan derfor have selskaber op til 100 personer. Ved mindre arrangementer anbefaler vi følgende på banen:

1 bane i 1 time, pris: 1750,00 dkk. til 6-10 personer
1 bane i 1 ½ time, pris: 2350,00 dkk. til 11-15 personer
1 bane i 2 timer, pris: 2950,00 dkk. til 16-20 personer

Se billeder fra kajakpolo her.

Hvem kan deltage?
Alle kan deltage. Der kræves ingen forudsætninger. Man skal dog være over 12 år.

Sikkerhed
Vi er meget fokuserede på sikkerhed, når vi er på vandet og derfor skal alle personer bære svømmevest under hele arrangementet.

Alkohol
KajakOles personale forbeholder sig ret til at afvise berusede personer fra at deltage i spillet. En afvsning berettiger ikke til reduktion af prisen.

Ansvar
Kajakpolo spille på eget ansvar.

Medbring
Medbring egne badeshorts, bikini eller badedragt. Vi har et antal våddragter til udlån, men har du din egen er du selvfølgelig også velkommen til at medbringe denne. Husk skiftetøj og varmt tøj til efter og eventuelt under kampen, hvis der er udskiftning.

Bad og omklædning
Vi har omklædningsrum og badefaciliteter med varmt vand, som der er mulighed for at benytte efter kampen. Der er desuden simple bad- og omklædningsfaciliteter i den offentlige toiletbygning ved bunker 5, 150 meter fra polobanerne. Vandet i bruserne er koldt, men det er ofte helt OK at blive kølet ned efter strabadserne på vandet.

Betaling og pris:
Du betaler ved booking, eller faktura kan fremsendes efter ønske.
Prisen er inkl alt udstyr, dommer/instruktør, samt effektiv tid hos os. Se priser her

Sæson
1. april til 1. oktober – kan evt. forlænges ved godt vejr.

I april er vandet dejligt friskt 🙂

Adresse
Havkajakvej 2,
Amager Strandpark
2300 København S

Booking
Her på hjemmesiden under punktet “booking”

eller send en mail til info@kajakhotellet.dk
eller ring på tlf 4050 4006