Kalvebod Bølge

Kajakole tilbyder nu også guidede ture med start centralt i København ved Kalvebod Bølge. Kun et stenkast fra Københavns hovedbanegård, lige på den modsatte side af det populære Islands Brygge, ligger denne perle af en lokalitet, hvor du har mulighed for af få en hyggelig og aktiv dag på vandet.

1 1/2 times turen
Turen starter på Kalvebod Bølge, hvorefter turen går forbi Christiansborg, Børsen og Gammel strand, hvor storbyen og de hyggelige kanaler giver den gode stemning og viser København fra sin charmerende side.
Pris: 345 dkr. pr. person

2 timers turen
Turen på 2 timer giver alt fra turen på 1 1/2 time, men giver samtidig en tur igennem Christianshavns kanaler, hvor de gamle bygninger og den hyggelige stemning fra Christianshavns cafeer bliver oplevet fra vandsiden.
Pris: 395 dkr. pr. person

3 timers turen
Turen på 3 timer giver alt det bedste fra København. Det er for dem der ønsker hele pakken. Turen inkluderer Operaen samt alt fra 2 timers turen.
Pris: 4455 dkr. pr. person

Prisen er inklusiv: instruktion, guide på turen, leje af kajakker, svømmesveste, overtræksbukser og en lille forfriskning.

Hvis du ønsker et privat arrangement med en anden rute, så er du meget velkommen til at kontakte os, så kan vi planlægge noget der passer lige til dit arrangement.

Mail: Kajakole@kajakole.dk
Tlf: 40504006