SUP

248091_10151819390889505_374953868_nSUP1
SUP (Stand Up Paddle) kombinerer det bedste fra surf og kajak, og får dig tættere på havets bølger og flotte natur.
Den globale sport har sine rødder på Hawaii. Det er en ældgammel tradition, der kombinerer det bedste inden for 2 grene – surfing og kajak. Som navnet antyder, står man op alt imens pagajen bruges til både kontrol og fremdrift. SUPs er virkelig på vej frem også herhjemme. Så har man interessen for det våde element, er det en fed sport der skal prøves før eller siden, og verden over har især mange piger taget SUP til sig. ¨

SUP passer godt til danske kyster, strande og vejrforhold, idet bølger og strøm ikke er så voldsomme. SUP blir stort i DK, og Kajakhotellet er den første etablerede danske skole, som tilbyde dig mulighed for at prøve kræfter med sporten.

SUP

SUP er godt for styrken og ikke mindst balancen, og samtidig bliver der brændt en masse energi af. Det er en ny, spændende og underholdende og sjov oplevelse i det fri – med garanti for vind i håret og et stort (surfer)smil bagefter.

Kajakhotellets høje niveau for kurser gælder naturligvis også vores SUP kurser – vores instruktører har alle mange års erfaring i kajak/kano instruktion, er certificerede, og kender således alt til padleteknik, rednings øvelser, danske vejrforhold og teknik. Alle kurser er naturligvis incl lån af alt nødvendigt udstyr, herunder lovpligtig svømmevest.

Vi tilbyder salg, udlejning samt kurser i SUPs.